Вътрешна хармония Практики

СРЕЩА С ШЕСТ РАЗЛИЧНИ ИВИ И ЕДИН ЗАКРИЛНИК – ПРАКТИКА СЪС СЪЩНОСТИ/ВАРИАЦИИ В НАС

Лична отработка, която се изразява чрез свързване на различни версии на себе си в същността ни. При такива срещи често „се показват“ две такива като се дава възможност човек да се свърже с тях, да ги опознае и разбере емоциите и травмите им. Каква е причината да ги има, как му помагат и пречат в ежедневието.

Още преди да започна, вътрешно знаех, че при мен ще бъде голямо шоу тази практика, но мислех, че ще се появат 2-3 версии, не 6-7 🙂 хахаха. Получи се пълна шизофрения, по едно време освен, че изпитвах емоциите, чувах мислите, виждах вътрешните им светове, разбирания и мироглед, се почуствах като брилянтен актьор в моноспектакъл, играещ всички главни роли. Обаче, доста болезнено, понеже всичко те бяха Аз и моята вътрешна Вселена, която кове външната ми реалност и ежедневие.

По-долу ще кача видео, в което качвам аудиото от диктофона ми, който вече е навсякъде с мен, понеже обичам да ми е под ръка, че постоянно нещо „странно“ ми се случва, което има шанс да забравя. Като усетя, че ще участвам във важна отработка или ми дойде някой „факс“ вече си ги записвам. Тази практика е изключително лична и разкрива буквално почти целия ми живот, травми, болки, дилеми и блокажи.

Въпреки това, желая да я споделя, защото мисля, че би била полезна за доста хора, които могат да припознаят и себе си чрез нея. Всеки от нас знае, че в различни ситуации и случки реагира доста различно, че често изненадва сам себе си.

В нас има вариации от същности, създадени от различните ни неотработени изцяло травми и житейски опит. Тук засегнах една важна за мен тема и се появиха тези, описани на изображението, за които може да чуете във видеото в края на текста.

Като те се отразяват, не само в това как живеем живота си и мирогледа ни, но и на възприятията, емоционалния ни свят, мислене и действия. Често те не са в синхрон с усещането ни за живота, избори, реалност, които не водят до вътрешната ни хармония и баланс. Чудим се защо, а отговора може да бъде намерен, чрез среща с различностите ни 🙂

Преди няколко дни написах статията ПРИПАДНАХ, ОТНОВО, ЗАЩО И КАК. В нея може да видиш защо когато ми се случи нещо, което ме изкарва от баланс винаги търся първоизточника. Така след редица практики същата вечер след падането и доста на следващия ден, достигнах до информацията, че това се основава на забавена моя отработка.

Тя от своя страна се дължи на прекалено изявена мъжка енергия и липса на вътрешен баланс на това ниво. Така преди няколко дни (на 27.01.2022) си проведох една лична практика, свързана с дуалността в Аза и Вселената.

Усещането след практиката е прекрасно, но както винаги не бе приятно следващите няколко дни по време на изчистване на тази енергия. Всеки, който работи на дълбоко ниво знае за какво говоря, в какви ситуации се поставяме сами, за да се случи това и колко неприятно е като опитност. Вече съм свикнала с това и колкото и да е тежко, кофти и тестващо те, няколко дни по- късно винаги летя в Новото.

Днес сутринта, когато доминираха Алфа вълните, в полубудно състояние и веднага след ставането се получи поток от информация, който споделих в ДУХОВНИ ОКОВИ. ИНФОРМАЦИОНЕН ПОТОК – 31.01.2022. Чрез него става ясно как точно се стига до появата на такива същности в Аза, как се случва и каква е целта им за Земното ни съществуване.

За мен бе изключително полезна тази гледна точка и смятам, че може би ти била интересна. След това знаех вътрешно, че тази информация не е само за мен, затова реших, че колкото и да е лично аудиото със записа на практиката ми ще го споделя с теб. Понеже то може да покаже „нагледно“ този тип свързване с Аза, колко ни влияят тези вътрешни наши версии на реалността, начина на мислене, емоционален свят и вътрешен баланс.

Работила съм на много нива, с най- различни практики, отработки, семинари, курсове, регресивни и други пътувания, но това бе една от най – мощните ми срещи и изживявания. Като вътрешно усещам, че би била и една от най- въздействащите на вътрешния ми свят и реалността ми.

Затова при проявен интерес от твоя страна с коментари тук и споделяния на статията, смятам да отделя време да подготвя материали, които биха помогнали и на други да осъществяват такива срещи със себе си. Когато работим над Аза си, израстваме, променяме цялото, защото …

♡♡♡ Аз съм ти, ти си аз, ние сме едно ♡♡♡

Ива Еленкова, София, 31.01. 2022

ОБЕЩАНОТО ВИДЕО С АУДИОТО ОТ ТАЗИ МОЯ ПРАКТИКА. Много е лично, но усетих, че ако я споделя би било полезно за мнозина. Бъдете себе си и ЛЮБОВ, въпреки неудобствата

Изображение/ видео: Ива Еленкова

Сподели с приятели :)

Ще ви е интересно да прочетете и

Актуално

4 Comments

  1. Манчева Павлина says:

    Много интересна практика, може ли повече информация. Монологът със себе си звучи много по-терапевтично😉

    1. Разбира се, при проявен интерес от повече хора бих отделила време и енергия да изготвя материали, които да помогнат за провеждане на такива лични практики.

  2. Невена Шопова says:

    Здравей, аз също проявявам интерес към тази практика. Моля, за повече информация.

    1. Благодаря за проявения интерес!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *