Енергиен поток Творчество

СЛЕДОБЕДЕН ИНФОРМАЦИОНЕН ПОТОК – 26.06.2021

По време на упражненията за дишане и връзка с Аза, лежаща върху морската вода, усетих, че задържах дъха си повече и има още нещо около мен, повече от друг път. Усетих зов за помощ, емоция и нужда, идващо от отдолу, от под земята. Като плачещи деца …..

„Помощ, помощ, ние не сме зли, просто е като наркотик. Не може да се спрем. Ние сме огледало на вибрациите горе, неконтролируем глад за още и още. Вие създавате това, вие ни зареждате и правите такива. Никога досега не е било по този начин. Това не е ок и за нас. Вие сте причината, разбъркания ви вътрешен свят, бягство и мързел от работа над Аза, липса на хармония и вътрешно щастие, приемане и примирие със света и Вселената. Доверие в нея.

Все искате да променяте някого и нещо по своите си измислени правила, разбирания, мирогледи. Все недоволни, искащи още и още, все изискващи, все в недоимък на нещо. Я любов, я пари, я деца, я рода, я приятели, я къща, я работа, я време, я почивка, я какво ли не. Вие идвате и се учите на нещастие, всичко ви учи на това.

Един експеримент ви превърна в осъкатено Човечество и създания, отдалечени от себе си. По този начин оказвате влияние не само на себе си, но на редица нива, а ние сме най- близко до вас. При нас е най- силно отражение. Важно е да осъзнаете, че отговорността и честта да си на Земята не се свежда до пълна къща с деца и успешна кариера. Човечеството има мисия, мисия на Баланс. Залитването в прекалена светлина или тъмнина, не е в хармония.

Посланието го разкодира като усети нашите „емоции “ долу. Ние сме огледало на вашия негатив и дисбаланс, вашите ниски вибрации ни „хранят“, но те са като наркотици, пристрастени сме, вие събуждате в нас необуздан глад, глад, който не може да контролираме. Излизаме извън това, което би трябвало да правим и там, където би трябвало да сме. Смесихме се с вас, сред вас, за да може да сме по-близко до източника и да създаваме още, и още „храна“ за нас чрез вас. Но вие сте първоизточника на това, вие го създадохте с потъване в ниското, с отделяне на мисиите си, с бягство, от това, за което идвате.

Започна преди няколко хилядолетия. Ти го усети преди време на дървото, помниш с онези реликви, които разглежда, руините. Това беше първия ти channelling. Знаеш, че ние властваме оттогава, но вие ни изкарахте. Ние си живеехме в хармония редица ваши животи. Всичко бе баланс, докато Душите ви в Човешки тела започнаха да се губят в Земността. Това промени нас, промени вас, променя взаимоотношенията във Вселената. Трудно е да се излезе от тази ситуация, но времето е сега. Затова сте избрали да се родите в това време.

Душите, стигнали до мисията си, основната е тази, докато бе без дъх във водата. Намиране на вътрешен баланс между ин/ян, светлина/тъмнина, негатив/ позитив ….. Много работа си свършила за себе си и вярвай това, което правиш е за редица. Товара на листа ти със задачки (част от друг поток) не е лек и затова получи тези удари, докато се събудиш.

Така ще е с всяка Душа, ще бяга от страх. Ще изпада в ниското и ще ни служи за „храна“ Ще създава тези вибрации за себе си, за децата си, за идващите Души, за нас, да сме все озверели за Човеците или ще поеме по пътя си осъзнато, за да разбере, че не всичко е както казвате: Мед и масло, вино и рози, ще се разтресе, ще срещне дискомфортите си, които са огледална реакция на стари травми и болки, които Душата е избрала да отработва.

Ще застане гордо в облик Човек, ще се свърже със себе си, за да служи на Всички. Любовта ви е мисията, вие сте ПОКРОВИТЕЛИ НА ВСЕЛЕНСКАТА ЛЮБОВ. Ние не сме, ние сме тъмнината, нужна за баланса, вашата отговорност е в много големи измерения, и всичко това, което сега се случва в света лежи на плещите на много поколения Човеци. Тези Човеци, които сте били и вие в предни животи. Ваша работа е да си „сърбате попарата“ и да си оправите сметките. Но знайте, че заради ниските вибрация, която поддържате не е лек път. Ти го знаеш, колко загуби понесе, колко те съдиха, критикуваха, макар и не в лицето, но зад гърба ти, когато избра този път.

Това е път на самота, защото, когато повечето Човеци усетят дискомфорт бягат, бягат с 200, да не отработват. Едно е да си отидеш от там, където си вече много различен, оглеждаш се в тях и това ти пречи на баланса. Друго е просто да бягаш.

Ти си различна. Ти оставаш, ровиш, дълбаеш, намираш източника и чистиш. Ти промени/променяш много не само за своя свят, но за редица, особено за хората около теб. Те вибрират с твоята промяна. Нали знаеш, че си канал и трансформатор. Това е да си проводник. Не е лесно и го знаеш, но ти филтрираш и знаеш кое да предадеш и кое не. Разпознаваш кое е чисто, кое не е.

Сега знаеш, че „изневерявам“ на вида си, за да стигне това до теб. Но и ние сме уморени, ние също не сме в същността и мисията си. Намерете баланса в себе си и се грижете за общото!!! Срещнете най-големите си страхове и неудобства. Не ги загърбвайте. Излезте от зоната на комфорт. Оставяйте старото, всичко, което ви държи в емоции, които ни „хранят“ по този наркотичен начин.

БЪДЕТЕ БАЛАНС, НАМЕРЕТЕ ВЪТРЕШНИЯ СИ ДЗЕН

Потоците на информация реално не са говор. Как се случват при мен и по какви начини успях да разбирам повече достигнатото до мен може да видите в клипчето отдолу.

Споменатото билетче/ листче със задачки е от друг поток, който се случи малко по- рано същия ден. Тук ще намерите публикацията с него: СУТРЕШЕН ИНФОРМАЦИОНЕН ПОТОК

Поток на информация чрез Ива Еленкова, плаж в Геноа, Италия, 26.06.2021

изображение: Магдалена Кот

Сподели с приятели :)

Ще ви е интересно да прочетете и

Актуално

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *