Енергиен поток Творчество

ИНФОРАЦИОНЕН ПОТОК – ПОСЛАНИЕ ЗА МЕН 26.06.2021

Лично послание:

Потърси го!!! Чу го във водата, започна да хълцаш, да искаш да излизаш и да не ти стига въздух. Тялото ти започна да се бунтува На вътрешно/физическо ниво. Срещни болката, не бягай! Знаеш, че това е тъмнината в теб, която следва да срещнеш. Поеми отговорност. Не мисли за него. Това не е твоя работа. Той ще си носи своя багаж и равносметка за изборите. Ти направи това, което отговаря на теб. Ще решиш как да продължиш след това. Чу във водата :

„Срещни тъмнината страна, болката стара в случая. Намери баланса, бъди щастлива, не си напълно, не се харесваш, не искаш да те нараняват, бягаш от стари болки.“

„Ти си Свиня“ – чух, ясно си го каза и си избрала да си сама, знаеш това и го каза, а защо?

За да БЯГАШ, да не се чувсваш добре и да не се показваш прекрасна, каквато си, защото си страдала много, била си и свидетел на много болка и несгоди. Това е бягство твое. Чу – обади му се, знаеш, че много травми са започнали с него. Срещни проблема и после може да го отработиш сама, ако той избяга пак.

Вие сте уплашени, както всички Души с много травми, вие бягате и затова сте/ сме на това дередже. Предпочитате да гоните това, което мислите, че имате нужда, а не да работите над проблемите си. Вътрешно всеки усеща какво да прави и какво не, но съпротивите ви са толкова силни и на такива повърхностни нива, че затягането не е трудно.

Видя ли? Колко лесно и ти затъна, и избяга след няколко дни дискомфорт. Има хора така живеят цял живот, я с такива родители и модели в културата си, женени биват дори така. Цели нации децата им служат доживотно без право на избор, цели народи са програмирани така да функционират и да ни „хранят“.

Вие- белите сте по-различни. Не сте така послушни, но и вие бягате лесно. Нали видя малко дискомфорт и явни травми, и бум с 200 да ви няма от ситуацията. Да ще я замразиш, но тя ще си ескалира при следващи идвания. И, разбира се няма да доведе до живота в Земния свят, който може да имаш, защото това е блокаж за потока на енергия и материализиране на реалности.

По-скоро ще се материализират други, онези, които вибрират с това БЯГСТВО и ситуация. Но ти си знаеш че Ти си отговорна и си манифестираш самотата, пашкулчето от закрила, да не те нараняват, обвита в одеалце да не те докосват, да си в безопасност сама, че не би някой пак да те остави с дупки в сърцето, които виждаш често.

Твоето бягство е манифест на тази реалност и е твой избор, а при теб знаеш дори, че е осъзнат! Редица Души упрекват съдбата, лошия късмет и какво ли не, че не са в партньорства, а ти си осъзнато поела по този път. Твоите травми в тази насока са много дълбоки, видя, че си ги заложила първа, и в рода с онази практика за свързване с първородствениците. После го „видя“ и с онзи тежък живот в бедност и детска смърт. Ти решаваш дали да отработиш и да поканиш нов поток н енергия, но да знаеш Ти носиш отговорност не само за себе си.

Този избор да седиш в тези вибрации на болка и да не продължиш влияе на редица. Изходът е един- директна конфронтация и среща с нея. Знаеш го добре се справяш с това, бяга достатъчно. Потока ще тече, дотолкова, доколкото се наклонят везните в това да направиш действие различно от бягството.

Защо ли? Чух ти мисълта!

Защото си силна, много мощна, усещаш го! Казват ти го астролози, заложено е в хуман дизайн картата ти и всякакви хора, с които работиш ти го потвърждават.

Не, не е добре да оставаш бримки в ниската вибрация, има опасност да те поеме, ако манифестираш такава опитност, огледална на нея. Ти си тук на вашата Земна реалност с мисия и е нужно да не затъваш. ЗВЪННИ МУ!!! Не, не му пиши! Чувам ти мислите! Не го отлагай и не, не си казвай – „за друг живот…“ Чух те !!!…

Тогава може да е късно…. за всички ни! Ти си се родила да променяш себе си и околните. Ти си генератор на трансформации. Не бягай от мисията си, заради страхове и неудобства! Това вече не си Ти, Ти се промени.

ОЗДРАВЯ, ЗА ДА СИ ПРОМЯНАТА, ПЪТЯ КЪМ НОВОТО!!! БЪДИ СЕБЕ СИ ПОСЛАНИК НА БЕЗРЕЗЕРВНА И ВСЕЛЕНСКА /не човешка/ ЛЮБОВ

Поток на информация чрез Ива Еленкова, плаж в Геноа, Италия, 26.06.2021

изображение: Магдалена Кот

Този поток с лично послание бе в края на друг и е свързан с него. Ако ти е интересно, може да го прочетеш в статията СЛЕДОБЕДЕН ИНФОРМАЦИОНЕН ПОТОК.

Сподели с приятели :)

Ще ви е интересно да прочетете и

Актуално

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *