Енергиен поток Творчество

СУТРЕШЕН ИНФОРМАЦИОНЕН ПОТОК – 26.06.2021

Животът е просто спирка на Душите!!! Да разгледа, да се разходи, да „убие“ малко време, да се промени, да се развихри, дори да се разнообрази. Няма добри и лоши преживявания, има само опитност, която е избрана. Няма мъка, страдание, болка, тъга, щастие, късмет и прочие- всичко е едно- съвкупност от избори, които правим.

Идваме с даден ресурс, една торбичка с избрани задачки, преживявания и отработки за това слизане. Често, колкото и да сме насочвани, колкото и жокери да ни се дават „защо сме на тази спирка“, ние се унасяме в преживяванията, залитаме по Земните „забележителности“ на мястото и губим пътя. Това, за което сме слезнали. Всеки го е изпитвал, докато е пътувал или е тръгвал на някъде със списък задачки, а накрая на деня отбелязал само няколко, дори николко. Така списъкът расте.

Ние сами с изборите си и начина на живот създаваме нови листи за отметване. Накрая на пътуването, когато направим равносметката осъзнаваме, че вече пак е време да се върнем, в даден момент. Може да е скоро, може да е след много време. Това няма никакво значение, не е релевантно за пътя ни. Времето е Земна величина с важност за тези пътувания тук долу. .

Във Вселенските пътувания всичко е безвремие, всичко е в покой, всеобщност и заедност. Няма го разделението, омразата, злобата, завистта, грубостта и всякакви такива вибрации, които властват на Земята. Място, където Душите избират да спират за опитност, но често се губят, заради масовата вибрация и вместо да намаляват листа си, създават по- дълги списъци.

Това не е лошо или тъжно, нищо не е. Това са избори на тези Души, които трябва да бъдат уважавани. Нека всеки носи товара на решенията на своите рамена, списъка в джоба и да оставим всеки по пътя си. Без да го съдим, без да му казваме кое е право, редно, криво, добро или лошо. Всеки прави своите избори осъзнато или не. Така или иначе ще дойде момента, в който ще бъде направена ретроспекция на Земното преживяване.

Няма кой да го съди и горе, съдника е самата Душа. Няма по- страшен съд от нея, когато излезе от Земното влияние, ниски вибрации и заблуди. Тогава често “ маркира “ с червено “ ПРОВАЛИЛ СЕ“ и изчаква с нетърпение ново пътуване в Земната реалност с желание да не се изгуби този път, за да си завърши задачките с това си идване. Всъщност това е нещо като основно желание на Душите при всяко слизане на тази спирка. Да успее да използва билетчето си със задачки, ресурси и да го покрие.

“ Ти самата си изпитвала това, като преживя алтернативната си смърт, като усети всички „подсказки “ на Душата, че залиташ от пътя и се отклоняваш. Помниш какво помисли, нали? Докато пишеш това постоянно за това се сещаш… Така се ядоса на себе си и мислеше: „

„Леле, леле, колко съм сляпа, как не съм го видяла, как не съм се усетила, толкова е очевидно!“ Но решила кое е добре за теб, въпреки хилядите знаци продължаваше да се отклоняваш и да дърпаш настрани от пътя , докато не стана страшно. Ей, така да реши Душата да си ходи“

Заболяванията, рака и всички такива тежки и дори леки болести всъщност са благословия и е добре да се приемат като такава, а не като нещо лошо. То всичко е такова реално, всичко на Земята, ако имаме осъзнаването да го разбираме и да извлечем ползата и израстването. Във всяка болка има дар и заложено израстване. …..

„Благодарение на твоя рак ти се промени, намери пътя си, сега споделяш, твориш и си част от общото, а не „свободен електрон „, блуждаещ, докато расте списъка със задачки за това идване. Това е общовалидно за всички Души. Да престанат да живеят самостоятелно и за близките си, а за себе си. Т.е. с любов към себе си и общото, цялото, не родата и приятелите.

Това е в билетчето на всяка Душа. Като се научите да живеете така, въпреки заблудите долу (защо е долу може да разбереш от Следобедна среща …), списъците няма да растат. Няма да има онези нисши вибрации, които вече споменахме. Ще престане нуждата от болка и тежки опитности, за да се достига до нещо ново, промяна и израстване. Добре е да се осъзнае, че това е нужно сега и това е модела на израстване, понеже вие Душите в човешки тела като сте на Земята това избирате.

Вие сте огледало на вибрацията, която следвате. Никой не ви е виновен. Никой не го избира за вас. Просто билетчето съответства на вибрацията долу. Ако това е масово отношение, виждане, емоция и менталност, няма как листчето да бъде изпълнено по друг начин. Поемете отговорност и осъзнаване, че това са избори на Душата спрямо реалността и тя трябва да реши за себе си със Земния си живот дали ще продължава да поддържа това или ще работи за промяна на общото състояние и себе си. Следенето в среди на критика, клюкарстване, обстоятелства на създаване на ситуации, в които сте тъжни, мрачни, в болка, незадоволени, необичани, грешни, ниски и прочие засилват тези вибрации.

Може да изберете за себе си да сте там, това е ваш избор, да не ви се занимава да се променяте, да излизате, дори, от тази някак познатост, „комфорт “ зона, страх ме е от новото, не знам какво ше стане и прочие…

Но, Но, Но !!! Осъзнайте, че вие създавате тази среда за тази около вас и тези, които ще дойдат след вас. Техните списъци ще бъдат със задачки, изпълними през масивите вибрации. Тези, които избирате за себе си. Вече се спомена, че не живеете само за себе си, а за общото, всички сме едно. Променяйки себе си – променяме всичко, вибрацията и средата, на която се слиза при Земните спирки.

Осъзнаването на това и поемането на отговорност не само за себе си, грижа за деца/родители и това да си добър приятел, а за общото, да избереш и осъзнаеш, че ти не си важен, че ти си нищо, че отношенията с хората са не толкова важни, а това, за което всички слизате на тези спирки Живот е РАБОТА ЗА ОБЩОТО БЛАГО.

Мисията на всички билети сега в тази Земна реалност е работа за промяна на вибрацията. Излизайте от онези ситуации и хора, които ви пронизяват в ниски състояния. Ако те са осъзнати ще разберат защо това е така и няма да се сърдят, да ги боли и да ви критикуват. Те ще погледнат отвъд това и ще разберат, че това е действие на любов. ВСЕЛЕНСКА ЛЮБОВ, ЛЮБОВ КЪМ ЧОВЕЧЕСТВОТО, всичкото, общото, към бъдещите Души, които ще дойдат, към Новите деца, така чакани и нужни.

„Смееш се, нали? Сега съзнанието ти разбира какво направи с редица приятели, близки и роднини. Тогава подсъзнателно излезе от такива взаимоотношения, които те караха да си зле и ниско. Знаеше, че те блокират и те завличат да се чувстваш така. Усети товара, който носи от оплакванията, клюките и всичко, което будеше в теб същата нужда да го правиш. Вие сте огледала на хората, с които общувате, не може в общност, в която всеки намира кусури на нещо да седиш дълго без да започнеш и ти да ги намираш. Може не в същите неща, това дали някой не си е свършил работата, но пък да ги намираш в роднините си, децата си, партньора си, работата, колегите, материалните неща, които имаш, почивките и забавленията ти или дори начина на живот на близките, приятели, общи познати. Така тече потока на огледалност!

Важното е тук да се осъзнае, че ти не може да го промениш за общността, в която си ако те са мнозинство. Нужна е стъпка в страни, излизане без критика и съдене, сочене:

„Ти си лош, ти си зле.“

Не, не си! Ти просто си си Ти със своите избори. Ти носиш отговорност за тези, които ще дойдат, ти избираш средата на бъдещите си свои списъци. Ти можеш да живееш, както си пожелаеш . ТВОЯ РАБОТА И ИЗБОРИ…

Лично избирам да излизам от такива отношения, желая Любов, Вселенска, всеобща, осъзнато избирам да се променям и да работя за постигане на нова вибрация за себе си и тези, които усещат тези честоти на трансформация чрез мен. Тези, които излизат извън нормите на редно/ нередно и живеят спрямо модела на БЕЗУСЛОВНАТА ЛЮБОВ.

Любов към общото и цялото, а не само избраните няколко, заобикалящи ни приятели, роднини и близки. Те са материален облик на списъка със задачки, те са ресурса да си изпълним чек листа. Ние с тях сме се „разбрали“ да ни помогнат.

ТЕ НЕ СА ЦЕЛТА НА ПЪТУВАНЕТО ТИ. НЕ СИ ТИ, НЕ СА ТЕ. ЦЕЛТА Е ВСЕЛЕНСКА ЛЮБОВ, ВСЕОБЩА ПРОМЯНА НА ЗЕМНАТА ВИБРАЦИЯ. БЪДЕТЕ ПРОМЯНАТА ДОРИ И ДА ОСТАНЕТЕ НЕРАЗБРАНИ …

и критикувани. Тези Души имат право да избират как да реагират и как да продължат.

ТИ ИЗБЕРИ ОСЪЗНАТО ЗА СЕБЕ СИ И ОБЩОТО, не за тях!!! Избери личната промяна и растеж, защото…

♡♡♡ Аз съм ти, ти си аз, ние сме едно ♡♡♡

Поток на информация чрез Ива Еленкова, Геноа, Италия, 26.06.2021

изображение: Магдалена Кот, видео: Ива Еленкова

Потоците на информация реално не са говор. Как се случват при мен и по какви начини успях да разбирам повече достигнатото до мен може да видите в клипа по- долу.

Тук ще намерите публикацията със СЛЕДОБЕДЕН ИНФОРМАЦИОНЕН ПОТОК същия ден, докато бях във водата на плажа. Записването отне повече от час, колко време е бил самия поток, не знам 🙂

Сподели с приятели :)

Ще ви е интересно да прочетете и

Актуално

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *