Вътрешна хармония Начин на мислене Размисли и страсти Творчество

РАВНОСМЕТКА – ВРЕМЕ ЗА БЛАГОДАРНОСТ

Време за равносметки, признания и благодарност към себе си и заобикалящия ни свят, изразено от Козата в мен в седем точки:

1) Сутрин като открехнеш очи, отвори и прозореца/ вратата. Погледни СЛЪНЦЕТО навън и БЛАГОДАРИ, че си тук и сега жив, готов за новия ден. Много нямат тази реалност!

2) Вечер преди да затвориш клепачи, затвори и прозореца/ вратата след като си погледнал ЛУНАТА и БЛАГОДАРИЛ, че си тук и сега жив, преживял този ден. Може да е имало трудности, но си все още тук, много нямат тази реалност!

3) Затвори прозореца/ врата погледни се в огледалото (СУТРИНТА И ВЕЧЕРТА ) :

ВЗРИ СЕ В СЕБЕ СИ И ОСЪЗНАЙ!

Прекрасен си такъв каквото си!!!

ДА, Земно не сме идеални, винаги има неперфектности, но в очите на правилните хора те не са от значение НИКОГА, затова Е ВРЕМЕ да се научим, променим и осъзнаем, че НИКОГА тези неща не трябва да са ВАЖНИ за нас.
Да не са причина за self hate talks (мърморене) какво не ни е наред, какво виси, какво се сбръчкало и прочие.

ВЪНШНОСТТА НИКОГА НЕ Е БИЛА ПРИЧИНА ЗА ЧИСТАТА ОБИЧ И НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕ!!!

Затова се обичайте заради това, което сте като ЧОВЕЦИ, не вида на ЧОВЕШКИТЕ ВИ ДУШЕВНИ ОБВИВКИ.

4) Кажи си колко красива Душа си. Благодари на себе си, че си тук и сега, толкова осъзната да знаеш, че дори с тези несъвършенстваа си ПРЕКРАСНА, КРАСИВА ЛИЧНОСТ И ЧОВЕК. Може да изредиш какво не си харесваш, болезнено е много със сигурност, но с времето, промяна на мирогледа, всеки следващ път е по- леко, докато се постигне приемането.

5) След това, БЛАГОДАРИ, че си тук и сега, избрал тази реалност на преход, че ти си причина и част от нея. Тук си с повод, мисия и всяка стъпка по пътя ти има значение за общото.

Всичко случило ти се, дори тежките загуби, болести, бедност, товари и други са причината да си това, което си. Ти си си ги избрал да ти се случат, за да израстнеш така. Те не са тежко минало и свят, а повод да си ТИ СЕГА!

6) БЛАГОДАРИ ОСЪЗНАТО, че знаеш, че
ТИ СИ ТВОРЕЦ НА СЪДБАТА СИ, на своите реалности, мироглед, хора, събития и състояние.

ТИ СИ ПРИЧИНАТА да живееш така, ако нещо не ти харесва е време за промяна, чрез приемане първо, че това е бил пътя ти да си ТУК И СЕГА.

7) БЛАГОДАРИ, че ПРИЕМАШ себе си, ежедневието си, хората около теб, заобикалящия те свят, събития, същества и всичко е такова, каквото трябва да бъде.

ВИНАГИ ВСИЧКО Е ПРАВИЛНО без съдене, без критика, без хиляди желания на Егото, което си мисли, че знаем кое е добро, кое как трябва да бъде, да се случи, какво еди си кой да направи, да очакваш от него и прочие.

НЕ … НЕ НИЩО НЕ ЗНАЕШ, остави се на процеса, на потока ДА БЪДЕ като ТИ БЪДЕШ в него.

ВСИЧКО ЗНАЕШ 🙂 , подсъзнателно или осъзнато ВИНАГИ твориш реалността, от която има нужда Душата ти по пътя си и този на другите.

НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ, че с БЪДЕНЕТО си тук и сега носиш ОТГОВОРНОСТ за себе си и за останалите. С изборите си твориш реалности, ти си МАГ, БОГ, ХУДОЖНИК, ПИСАТЕЛ, СЪЗДАТЕЛ, СКУЛПТОР, АРХИТЕКТ … на съдбата, не само личната, но на ВСИЧКОТО!

БЪДЕЩЕТО в ниски вибрации зависи от НАСТОЯЩЕТО ТИ в такива,

БЪДЕЩЕТО във високи вибрации зависи от
НАСТОЯЩОТО ТИ в такива,

ТИ С ИЗБОРИТЕ си, осъзнато или не ЖИВЕЕШ ТУК И СЕГА с причина, точно в това време, преходно. Земята, света, Вселената имат нужда от ТЕБ!

ТИ СИ ЗНАЧИМ ЗА ПРОЦЕСА! ЗАТОВА СИ ВСЕ ОЩЕ ТУК! ТИ СИ НЯКОЙ!

Добре е да си БЛАГОДАРИШ, че си стигнал до този момент такива неща да са ВАЖНИ за теб, дори докато четеш този текст.

Важно е да си БЛАГОДАРИШ, че Земно си прекрасен, защото, когато приемеш себе си физически се разширява също потока на духовно приемаме и развитие. Всичко около нас и самите ние сме скачени съдове.

ТОЧНО ДНЕС, ТУК И СЕГА в ден на РАВНОВЕСИЕ и БАЛАНС
НЕКА ЗЕМНО ОСЪЗНАЕМ ТЕЗИ НЕЩА,

♡♡♡ БЛАГОДАРИМ ♡♡♡

за тях, настъпва огледално отражение на благодарност към неЗемното, това, което ни води и тласка напред. Колкото по-осъзнато е това, толкова повече се разпростира енергията на потока, разширението и влиянието!

Нека тези практики на БЛАГОДАРНОСТ бъдат част от ежедневието!

Нека намираме време за тях по няколко минутки като ставаме и си лягаме!

Нека се сещаме през деня да БЛАГОДАРИМ като видим красива гледка, като сме с близките си, като вкусваме любима храна, като чуем хубава новина, като … като … като просто се научим да ЖИВЕЕМ с този МИРОГЛЕД ежеминутно. Просто ЖИВЕЙ, БЪДИ, ОБИЧАЙ (текст в рима, който написах преди време)

БЪДЕТЕ В ПОТОКА НА ЛЮБОВТА! ДА БЕДЕМ!… защото

♡♡♡ Аз съм Ти, Ти съм Аз, Ние сме ЕДНО ♡♡♡


Ива Еленова, плаваща из Адриатическо море, Земно равноденствие, 22.09.2021

Сподели с приятели :)

Ще ви е интересно да прочетете и

Актуално

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *