Вътрешна хармония Констелации Размисли и страсти Творчество

НЕ БЯГАЙ ОТ СЕБЕ СИ! МОЯТА ИСТИНА ЗА РОДА

Всяка Душа прави избор кога и къде да се роди. Ти не си роден случайно в това семейство, това със сигурност е така в моя свят! Ако се разровиш надълбоко ще намериш връзки между членовете на семейството и наталните им карти, в тези на хуман дизайн, нумерологии и прочие.

Често трудните отношение се обясняват с:

„Приятелите си ги избираме, родните – не … „

НЕ, НЕ, НЕеееееееееееее!!!

Всичко и всеки си избираме, просто пренаталните избори са скрити за човешкия ум и с работа в тази насока човек може да си спомни такива, с различни езотерични практики да разбере връзки и неписмени договори, които Душата му е пожелала сама.

Звучи жестоко и нелогично за нашия мироглед например: да иска дете да е сирак, да е малтретирано, да е в семейство на скандали, разводи и прочие …НО
Дали тези земни фактори не са причината човека ( Душата с това идване) да постигне потенциала си и да развие качества, които иначе не би…

Само мога да кажа, от моя опит, че има причини хората да се държат така, както се държат – дали е с това да не желаят да са около вас, да ви нараняват, да ви дават внимание, да ви изоставят, да не ви обичат и прочие… Отношенията са свързани с Любовта на Душевно ниво, макар и трудно да бъде разбрано от човешка гледна точка.

Не обвинявай близките си, ние ги избираме такива, каквото са, ние имаме нужда от тях, точно от тази опитност, която са ни дали/ни дават, за да си помагаме един на друг, да си служим макар с тежки земни преживявания, за да се развиваме като Души.

Приемете всяко действие, емоция, грижа, което ви е наранило направено или желано от вас и не получено. Само така ще работите над това да изчистите родовите връзки, които имат такова отражение върху живота, дори неосъзнато.

В интернет се въртешеклипа и статия, основана на научни изследвания за капката кръв и връзката ни с роднините. Ако успея да го намеря пак, ще напиша в бъдеще повече за него и моя личен опит свързан с това и роднините ми.
Знаете ли, че мерено радистетично от любим радиестезист за мен, само със затваряне на слушалката, когато говорех с баба и тя ми бе ядосана ми се отрази на момента енергийното като родово проклятие…
Необяснима за нас е силата на рода, връзките между Душите и изборите ни!!!

Изолирането и бягането от рода засилва повече нехармоничните енергии на целия род, което рефлектира върху нас, предците и поколението ни (дори бъдещо, дори това на родните ни).

Пиша тези редове след месеци на тежки отработки тази година. Минали през игнориране, отхвърляне, кризи, скандали, любов, приемане и какво ли не с единия от само двамата ми живи близки роднини – моята баба.

Отворих сърцето си, съзнанието си да търся надълбоко и да разбера, че държанието й така необяснимо за мен е било просто следствие от тежки родови и други влияния.
Фактът, че редица преди мен са избрали да не работят такива отношения, въздействия, блокажи и затлачени енергийни връзки се „стовари“ върху мен жестоко.

Бягането от рода не е решението!

Осъзнаването на този факт, работата на енергийно ниво . Всичко се промени, отношенията, които постигнахме с роднините за тези месеци не мога да обясня и предам с думи. Като никога не сме имали някакви неприятни и наистина проблемни такива. Просто тежестта се усящаше, задържаните емоции, болка и травми. Неотработените, неизказани личен и родов гняв, обида, вина и други чувства в ниски вибрации често поемаха юздите.
Усещането на смирение, любов и чисти отношения без невижданата тежест (поне доста по-лека вече) на миналото е безценна.

Пожелавам го на всеки!!!

Но да, много е тегаво, това е най- стресиращата в емоционален план година за мен през този ми живот …

Работата на личностно ниво може да мине без физически контакт за известно време, за да започнете процеса, който често е с отхвърлянето. Важно е, въпреки това да имате сили, желание и „топки“ да се обрънем към Аза и лична работа първо навътре.

За съжаление масово се среща липсата на енергийни и други отработки. Отхвърлянето на близките приключва със заключване на емоции, заравянето дълбоко, дори от самите нас. Без признаването на това, че сме наранени, травмирани, което се отразява на радостта от живота. Хората вече не живеят, те просто съществуват. Не осъзнават, че ключа за щастието е в самите тях, там скрит дълбоко заровен под всички тези заличени от съзнанието му болки. Предпочело да избяга малкото дете, което не е готово за това. После порасналият възрастен, забравил и прикрил тази си тъга там в небитието, тичащ със стремеж, устремен към постигането на нещата, които ще му донесат искрено щастие и радост от живота…

Но те не са там, а вътре в самия него!

Бягането от всичко това, от родовите отработки, загърбването им, свъщност е бягане от себе си. Ние сме 50% мама и 50 % татко, а те са по 50% от всеки, от техните родители, и така нататък. Нали го знаем това научно изказано е, дори.

Да, знам от опит и то доста тежък, че бягането е по-лесно. и присъщ на човека при такива срещи. Преди за прадедите ни не е било прието да правиш избори. Сега уж имаме тази свобода, но нека бъдем честни, в това забързано модерно общество и живот, кой има време за това, нас си ни мързи от умората на Новото време и това всичко да става наготово и лесно – пътувания, храна, дрехи, закупуване на предмети, връзки, грижа/ обучение на децата, домакински задължения, дори, я с помощница, с уреди и други…
Масово избираме да не си готвим сами, да не си гледаме децата, да чистим и прочие, та ще си изберем тегави моменти на израстване и отработки ли?

Такива с кризи на Аза и преобръщането на целия ти свят.

Въпреки това ще добавя, да, така е, но най-вероятно точно това е било в сметките на Душата за пренателните избори за това да сме родени тук и сега, да срещнем тези хора в живота си и те да са причината да се появим във физическата реалност благодарение на тях. Кой път ще избереш зависи от теб. Ще работиш ли над отношенията си с тези Души, ще изровиш ли дълбоко заровеното ключе изпод хиляди задържани страхове, еможии и болка. Ще сринеш ли разбиранията си за живота със срещите с тях, приемането им като част от пътя ти, заобичването им с благодарност, че си Ти, точно заради тях или просто ще продължиш, загърбяйки ги, нямащ време и сили фокусиран в материалното и ежедневието.

Не забравяй, че роднините ти може да са всякакви, дори и дане ги е имало, но те са ти дали живот, дори да са били само една яйцеклетка и сперматозойд и да не си видял нищо хубаво от тях (често чувам такива изкази).

Вярно ли мислиш това? Кой ти даде ЖИВОТ? Благодарения на кой си сега тук на Майка Земя?

Приятелю, във Вселената е важен баланса, даването и получаването, и това да си роден има цена. Цената е това да си служим и помагаме в достигането на наши по-светли версии на Аза, на рода, на цялото! Ти си тук, за да прославяш рода, чрез който си дошъл, да отработваш неговите и личните си травми. Да изравяш скритите съкровища щастие от дълбините на собствените ни Души. Само така можем да постигнем промяната на общата енергетика и пребъдене, защото …


♡♡♡ Аз съм ти, ти си аз, ние сме едно ♡♡♡

Из Коледните размисли и страсти на Ива Еленова, София, 25.12.2020, редакция 03.01.2022

изображение: Ива Еленкова

Сподели с приятели :)

Ще ви е интересно да прочетете и

Актуално

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *