Вътрешна хармония Начин на мислене Радиестезия

ИЗПИТИ ПО МОРАЛ. РАДИЕСТЕЗИЯ

В момента енергиите са много силни, подмяната промяна се случва и всички сме поставени на изпитания, особено тези, които работят енергийно.

Нивото на достъп до правдоподобна без намеса, изконна информация се случва само след „проверка“. Това става с тестването на различни човешки слабости. Те реално са „изпити“ за следващото ниво.
Подлъгванията са сериозни, заболели, страдащи близки, роднини, приятели, разпознати сродни Души от преди и какво ли не ……. НО

Тук идва морала и етиката, коректността …

Ще си позволя ли да замервам, работя и влияя на тези Души без разрешението им без категорично заявена нужда от помощ?
Чувала съм доста изказвания от сорта:

„За какво мога да правя такива неща ако не да помогна на най-любимите си същества?“
„Ще го излекувам, аз съм лечител, мога да му помогна, ще го оправя, аз еди си какво…“

Реплики и мисли на Души, които подсъзнателно се предават и забравят в Егото, които действия реално значат това :

„Знам повече от самата Душа на този човек, от нужния му път, аз съм велик, аз мога да оправя нещата…“

Ти си нищо такова, ти си просто канал, но в един момент идва въпроса на какво си канал като пренебрегваш личната воля? Какво реално причиняваш и даваш на тези Души, чисто ли е или замърсено, както неетичните ти намерения. С такива дейности и провали на „изпитите“ просто прекъсваш/ намаляш достъпа на светлина по пътя си, започваш да поемеш информация от тъмната страна.

Включи ли се Егото винаги, според „видяното“ от мен, има нехармонични влияния, дори да се влага сърце и да се прави всичко с най-чисти (човешки) чувства.

Затова и света е на този етап, защото масовите гуру муру- духовните хора, водачи, лечители, шамани и прочие се предават в тези лични техни битки и изпити. С негатива, който приемат с потока си спират развитието точно на хората, които идват при тях, на онези готовите, събудените, които реално са най- важни за промяната.

На всеки семинар Вълко Чобанов винаги казва, че знае като е на „изпит“.
Дали е случайно това, вие усещате ли вашите? Издържате ли ги? Знаете ли кога ви се дава повече от преди?

Лично усещам моите, вече са много. Няколко, след които усетих и „видях“ изключителна разлика в потока, бяха безумно тежки тестове. Направо „удариха“ най- ценното ти, най-скъпото.

  • Още в началото, когато тези възможности се засилиха при мен имах такъв „изпит“. Беше няколко седмици след като бях на поредния курс баба се разболя и беше толкова зле, че се чудех дали няма да си отиде всеки миг… Нали много ги разбирам вече, викам, хайде ще проверявам, започвам със стандартни няколко въпроса:
    „Мога ли да замеря, да работя с нея“ … „Не“, питам пак, днес, утре „Не. Не и Не.“
    Тя умираше пред очите ми, а е една от само двамата ми живи близки роднини … Въпреки мъката, болката,тревогата да я гледам така. Не я замерих! След седмица се оправи за една нощ и беше като бонус, „видях“ и ми беше показано на какво се е дължало състоянието, коя Душа и помогна и как се вдигна буквално за минутки. До сутринта беше като нова.
  • Няколко месеца по -късно ми бе „забранено“ да съм в контакт с най- близката ми приятелка, неразделно приятелство на над 20 години. Това се случи пак на база човешки ситуации и моралната ми, коректна реакция спрямо „подаденото знание“. Начинът да запазя етиката бе да не бъда наоколо. „Забраната“ бе над година и половина. Все още не комуникираме, но ограничението поне вече падна след многобройните „тестове“ през това време.
  • Преди няколко месеца баща ми прави инфаркт и даже ощене ми е казал официално. Знаех, че нещо не е наред макар на стотици километри от него. Научих, но даже не го „проверих“. Той е преценил и избрал да не ми сподели, значи нямам право да се меся. Наясно е от личен опит колко промени е имало в неговото физическо състояние, благодарение на потока пуснат чрез мен. Та, той беше човека, който видях как стана от леглото след месеци неистови болки. Коляното, което,пък, не можеше да движи и си влачеше крака, след няколко минутки поток, както се беше навел и прегърбил, просто се изправи и тръгна. Шоково беше за него, като човек много далеч от тази материя и за мен, която като Коза , уж, здраво стъпила на земята, тези странности и новости ѝ се струваха пълна лудост, ма така решихме да опитаме, понеже, страдаше.

Безусловната любов е да приемаме пътя на всяка Душа, дори това да е трудно от Земна гледна точка…

Да, „изпитите „са тежки, но со струват, поне за мен. Това да усещаш с всяка клетка на тялото си щастие и наслада от всеки твой миг, просто, защото си на пътя си. Минавам през спада на човешките емоции, когато се случват такива неща, когато отработваш стари травми, когато вадиш болки забравени дълбоко. Това е в реда на нещата, баланса се постига само така. Тези тежки вибрации са огледални на общата енергетика…

Вярвам, че идва време на любов и растеж през грижата и обичта с лекота. Смятам, че да се случи това е важно да се погрижим за себе си, за Душата си, за чистотата на достъпа си, да се заобичаме истински. Не да решаваме, че сме нещо кой знае какво и сме много велики, че може да правим кой знае какви неща. Това, за мен, изобшо не е така. Ние не сме нищо от това, ние просто сме „инструмент“, чрез който се осъществява даден поток. Той зависи от изборите, разбиранията, морала, коректността. Осъзнаването, че всички сме еднакви, че никой не е повече или по-малко е от другия е основно. Просто всеки на пътя си и с неговите си задачки. Уважението на пренаталните и натални избори на Душите е в основата на Безусловната любов. Затова написах и този текст тук в статията НЕ ПОМАГАЙ, НЕ ПРОМЕНЯЙ, ПРИЕМАЙ . Това често е трудно, според разбиранията за добро и лошо, полезно и вредно в Земната реалност.

„Ала, приятелю, нали затова четеш този, защото имаш мироглед по- различен от наложения в матрицата.“

Грижи се за себе си, за общото без его и величие. С благодарност нека работим над това да намерим и останем на пътя си,. Това е изключително важно за тези интересни времена, в които сме избрали да се родим.

♡♡♡ Аз съм Ти, Ти си Аз, Ние сме Едно ♡♡♡

Ива Еленкова, Геноа, Италия, 06.04.2021, редакция: София, 04.01.2022

изображение: Антон Райков

Сподели с приятели :)

Ще ви е интересно да прочетете и

Актуално

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *