Вътрешна хармония Начин на мислене

ПРИЗИВ ДО ВСИЧКИ ЖЕНИ! ЧУДЕНКА?

Защо над 90% от хората, срещани из такива пространства за по- различни от масовите гледни точки, са жени?

Забелязвам, че за всякакви практики, обучения, алтернативи, семинари, курсове, любопитство и знание в тази посока имат основно жените. Тук таме за цвят може да се срещне някой господин с по- силни Скорпионски и Рибешки аспекти 🙂 Шегичка, понеже, имам няколко любими такива.

Та, мили дами, моето мнение е, че овладаната женска енергия, когато е в силата си е точно новото начало, окултното, раждането на процеса, създаването му.

Мъжката е да го засили и канализира, да предпазва процесите, да защитава. Ние дами сме много, работим, променяме се, но влияете ли на мъжете около вас, успявате ли да запалите господата по подобни теми ?

Това е нашата задачка в уравнението, мисията на всяка осъзната жена – да разкрием тази страна от необятност в света на мощните мъже. Дали ще го усетят за тяхно или не, вече е избор на Душата и зависи колко са потънали в материалната реалност.

Любими дами, не се отказвайте, защото, казват, че това са глупости, тъпотии. лудости и тн…

Имам редица случаи на мъже с изцяло изменен мироглед за света и Вселената. Дори, такива на години, сериозно забили в матрицата, с редица научни степени, дядовци на по 80 плюс. Даже, децата им не смеят да им разкажат за тези неща, само ги подтиквам :

“ Ей, кажи му пък ще видиш дали му резонира. Енергията вече е друга, Душите, които имат избират да останат се променят, стават по-отворени за тези неща.“

Ще се изненадате какви отработки и отговори на прогрес има с такива „закостенели“ ,уж, хора, които доскоро не са приемали такива теми и мирогледи.

Дами, не случайно сме много из тези пространства. Не прекъсвайте веригата, бъдете в силата си, променете себе си, обичайте се, работете травмите си, събудете жрицата в себе си. Бъдете началото на новото, търсете, събуждайте мъжката енергия, мощта на мъжете около вас (не става дума за сексуална връзка в случая, а като цяло тази с всички мъже). Ние за това сме родени, двете дуалности – заедно да творим чудеса!

Обърнете внимание на мъжете около вас, на бащите, на дядовците си, на синовете си, на приятелите си, на просто някой познат, на някой на улицата, на някой в нета …
Отделете време и енергия за мъжете в света ♡

Търсете силата им, макар, често скрита надълбоко, дори, от самите тях. Заровена заради неотработени травми и болки, заобиколени от масата жени в ниска вибрация, техните майки, сестри, баби, роднини, гаджета, приятелки, съпруги, колежки, познати. Извадете тази мощ на повърхността да я усетят, обикнат и да бъдат на пътя си, в силата си.

Мъжете са огледало на жените около тях, когато вие сте във висока вибрация, разкрили потенцияла си, тогава и мъжете са във висока енергетика. Естествено, пътя на промяна, на отработки, болката при вадене на травми, не е лек и не всеки ще продължи. Това вече е избор на техните Души, кога и дали ще преоткрият себе си.

Всяка Душа идва, за да намери баланса в себе си, а това се постига отработка на тъмнината и мъката в нас. Бъдете хармония, бъдете Жени, разкриващи потенцияла си, не супер мами, ревниви домакини, мачкащи кариеристки, празни физически моделки, мрънкащи, досадни дами… Написах статията ОБИЧАЙТЕ СЕ БЕЗУСЛОВНО, точно, за да може да намерим вдъхновение. Работи над себе си, за да може да се променят мъжете около нас, защото …

♡♡♡ Защото Аз съм Ти, Ти съм Аз, Ние сме Едно ♡♡♡

ВРЕМЕ Е ЗА МОГЪЩИ МЪЖЕ И ВЕЩИ ЖЕНИ

               ПРОМЕНИ СЕБЕ СИ, ИЗРАСТВАЙ, РАБОТИ, БЪДИ ЖЕНА 

Ива Еленкова, Геноа, Италия, 09.04.2021, редакция: София, 04.01.2022

Сподели с приятели :)

Ще ви е интересно да прочетете и

Актуално

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *