Констелации Размисли и страсти Творчество

ДА СЕ СПАЗВА РЕДА, МОЛЯ !!!

На възрастните се сипва и дава храна първо, спазвате ли го или давате на децата в началото. “ Да ви се махне от главата тази задача“ и да седнете спокойно?

Знаете ли как и колко много нарушвате с това законите, моделите, заложената йерархия в рода и потока на родовата енергия, която достига до вас и до децата ви?

Кой разчупва питката по традиция в дома, кой седи на чело на масата, кой се чака да се прибере да се сложи масата? Две – тригодишните или някой друг, после се чуди всеки защо не му върви.

Така е като енергията на предците е блокирана, когато си мислите, че знаете повече от тях, когато учите майка си и баща си какво да правят, когато ги съдите и критикувате, когато се грижите вие за тях, а не те за вас, както повелява енергията и още, и още много както има в това „модерно“ изкривено разбиране за живота.

Последните 50-100 години, които са основната причина да сме в тази реалнст сега … За това да покажа колко е важно цялото и подкрепата на родовата енергия ще напиша малко математически данни, за да може да си представите какво блокираме като поток и потенциал в нас, рода си и тези след нас. Какво им „причиняваме“ от грижа и любов. От колко мощна енергия ги лишаваме, понеже това е остаряло и са „бабени девитини“.

За да сме тук и сега, без значение дали сме ги срещали, познавали или не са били живи – 2 -ма родители, 4-ри баби и дядовци, 8 прабаби и прадядовци, 16 прабаби и прадядовци, 32 тетра баба и дядо, 64 пента баба и дядо, 128 хексa баба и дядо, 256 хепта баба и дядо, 512 окта-баба и дядо, 1024 нона баба и дядо, 2048 дека-баба и дядо.

Това са 4094 прародители само за последните 250-300 години, 11 поколения!

Сега си кажи сам, какво е да живееш и бъдеш около един човек в енергията си? Знам, че си срещал такъв, поне един! Зарежда ли те, как ти влияе? Какво и как би се отразила енергията и потока на 5000 в растяща прогресия души? Мислиш ли, че си по – силен от това, та не уважаваш и цениш потока? Излизаш от традицията, не ги почиташ, не ги споменаваш…

Помисли през какво са минали, в какви времена са живели, колко травми, болки и мъка срещнали, задържали. Въпреки това, за да те има днес тук и сега те са копнели за нов живот и поколение. Сещаш ли се как са оцелели, в колко нищета са живели? Битки и войни не са били само в техните глави. Децата от какво ли не са им мрели, как ли са ги преживели? За тях спри и помисли, със сърце и обич, уважи, време отдели и се сети за те’з неща. Спомни си, представи си, важно е това, а не точността. Преклони се пред това, зареди го със слова и следвай енергията на рода, без да се губиш в модерността и удобството на света.

Тук сме благодарение на тях, ние сме избрали тях, за да се материализираме чрез тях. Няма никакво значение какво са и не са направили, дали са ни били, изоставили, не помагали, пили, нагрубили или друго…

Нас ни има благодарение на тях. ТОЧКА!

Това е достатъчно, за да им Благодарим с цялото си сърце, любов и уважение ! Всичко друго, което са ни „причинили “ също е било избор, ако задълбаем надълбоко защо сме избрали тях, как тези „травми“ са ни дали Земните условия, за да станем хората, които сме днес.

Никой за нищо не ти е виновен и длъжен, ти си ковач на съдбата си, ти си отговорен за нея, но е и твоя отговорност да почиташ предците си, да освобождаваш потока на блокажи по рода, защото ти си тук благодарение на тях.

Живееш този Земен живот, защото си избрал да се родиш в това семейство. Имаш потенциала да изживееш мисията си и да достигнеш своите лични цели, да научиш уроците си, благодарение на тях. Всичко има цена, баланс на взимането и получаването.

Цената – това е да работиш над родовата карма, да освободиш блокажи, да раздвижиш енергията, потенциала. Чрез достигане на осъзнаването, че ти не си сам, а имаш принадлежност, задължения и привилегии, които да предадеш и научиш тези, които идват след теб.

Какво по-красиво и силно от това?

Човекът е социално същество. Усещането за група и принадлежност, това да си част от общото дава сили и крила, знаем усещането от това, нали?

Защо с новия ни начин на живот и мироглед погубваме най- важната група на съществуването ни, родовата, която е удивителна математическа прогресия.

“ Сам човек и за банята /кенефа не става “ – Чували сте я тази приказка, нали? Знам я от моя род!

Така е и с живота без потока на енергията от рода, ако я няма човек – залинява и инстинктивно започва да си я „взима “ от други места и многобройни източници (вас, например 🙂 Това е изцяло нова тема и е доста обширна. За нея ще си говорим друг път. Дотогава може да преосмислиш и анализираш отношенията в рода ти, как се държиш с членовете му, какво всъщност изпитваш към тях? Нисши или висши емоции, ако са първите, повярвайте ми, дори, да смяташ, че нямаш проблеми, имаш много сериозни. Може ти да не разберете скоро за тях, но тези след теб ще го усетят и то не по лек и приятен начин. Няма празно и неизказано, неизразено, когато става дума за енергиен поток, без значение дали вярваш или не в съществуването му.

Само с работа над Аза (Рода – ние сме тях) приемане на травмите, болките, отработване, ние променяме себе си и реалността си, което е отосновно значение сега за Човечеството. Интересна би било и споделянето написано в статията НЕ БЯГАЙ ОТ СЕБЕ СИ. Потокът на промяната е нужен и изконнен за прехода към Новото. Промени себе си – промени света! … защото

♡♡♡ Защото Аз съм Ти, Ти съм Аз, Ние сме Едно ♡♡♡

Ива Еленкова, София, 17.12.2021

изображение: Ива Еленкова

Сподели с приятели :)

Ще ви е интересно да прочетете и

Актуално

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *