Вътрешна хармония Начин на мислене Размисли и страсти Творчество

БЛАГОДАРЯ ВИ, ЧЕ СЪМ ЖИВА И ПРАВЯ ТОВА

да имам шанса ПРОСТО ДА БЪДА СЕБЕ СИ. Това, за което съм дошла. Да мога днес на 07.01.2022 на рождения си ден да обявя това пространство, в което споделям придобита опитност, знания, емоции, мисли, усещания и възможности по пътя на намиране на Себе си. 

Осъзнато това започна преди около близо пет години с първата онко диагноза, последен стадий. В никакъв случай не съжалявам за нея, недей и ти ме. Тя ме разтърси и даде знак, че е време за промяна.

Започнах непосредствено изменения в начина на хранене, мислене, съчетани с химиотерапия. Явно не бе достатъчно, понеже две години по-късно рака се върна.

По незнаен за мен начин отказах предложените лекарски решения и поех по пътя на вътре в себе си. Ровене в дълбините си, в заровените травми, болки и задържани емоции. Намирането на вътрешното си дете, забравено, залостено в битието на модерното ежедневие и възприятие за света.

Процес на отработки, които не спират и не мисля, че бих спряла до сетния си дъх в тази Земна реалност. Родена съм да трансформирам себе си (и не само).

Постигнах баланс и вътрешна хармония, без значение какво се случва в света около мен и кой, какво, как и защо е в него или не. Физическото здраве е рефлексия на емоционалното, менталното, енергийното състояние. Няма как да достигнеш потенциала и себе си ако пренебрегваш тях.

Най-съкровено желая да благодаря от сърце и Душа на всеки бил част от пътя ми, помогнал за това днес да съм тук, без никакво медицинско лечение и следене.

Някой може да е бил само за миг, дори без да знае, че ми е повлиял в живота, друг да е бил за известно време около мен, а трети – през цялото. Това няма никакво значение, вярвам, че за всяко нещо има по-дълбоки причини, които ограниченото ни съзнание не знае.(Земно е забравило). Знам, че всеки е направил, точно толкова, колкото е било нужно, осъзнато или не.

БЛАГОДАРЯ, ЧЕ СЪМ ТУК И СЕГА, че живея без страх за материалната обвивка на Душата си. За да бъда в тази реалност все още има причина затова и вярвам, че появата на този сайт на бял свят е част от нея.

БЛАГОДАРЯ С БЕЗУСЛОВНА ОБИЧ В СЪРЦЕТО И ДУШАТА!

Ива Еленкова, София, 07.01.2022

изображение: Диян Радев, Саша Александрова, Иво Канин, Box Studio Sofia

Сподели с приятели :)

Ще ви е интересно да прочетете и

Актуално

1 Comment

  1. Thanks for your blog, nice to read. Do not stop.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *