Вътрешна хармония Начин на мислене Поетичен поток Творчество

ЖИВЕЯ В СВЯТ НА ОБИЧТА, НЕ НА СТРАХА

Намирам хармония и в най- тежките неща, така нужна сега в тоз момент на реалността. Редица тлеят на предела на страха, предават мисията на своята Душа, омразни, поразени, подчинени, крачат назад в тъмни робски времена, вместо да променят мирогледа и света.

В него те виждат разрух и хаос, а аз – освобождаване от старото, в болестта, те – мъка, а аз – зов за промяна, в самотата, те – несправедливост, а аз – възможност за връзка с Аза, в бедността, те ощетяване, а аз – шанс да оцениш малките неща, в болката и тъгата, те – наказание, а аз – условия за израстване, в бездомието, те – липса на опции, а аз – порив на Душата да намериш дома ѝ в самия теб, в смъртта, те – края на света, а аз – напускане на тялото, обвивката на Душата, облекчение, свобода, път към цялото, общото., като преродена трансформирана чрез Земността, по- нова, по- опитна, по – добра.

Такава е реалността , в който живея, в нея няма Ад и Рай, начало и край. Само баланс на дуални светове, на светлината и тъмата, на нощта и зората, на красотата и грозотата, на любовта и самотата, на личността и общността…

Всеки стъпки прави според Аза, твори живота си за пътя на своята Душа. Живейте, както си го изберете, мен ме оставете, ако искате съдете, но не ми говорете каква е ралността, не ме убеждавайте в свойта правота! В моя паралел тя е само свят на обичта. Дошла съм аз на Гея това да дарявам и изживея! Безусловната любов преоткривам, за нея копнея, в себе си, в Аза и навсякъде в света! … защото

♡♡♡ Аз съм ти, ти си аз, ние сме едно ♡♡♡

Ива Еленкова, Пловдив, 21.02.2022

Ако това, което прочете ти хареса, препоръчвам и текста, който написах за Новата 2022 -ра година НИЩО, ХУБАВО НЕ ТИ ЖЕЛАЯ. Може да го намериш тук.

изображение: Диян Радев, Саша Александрова, Иво Канин в Box Studio Sofia

Сподели с приятели :)

Ще ви е интересно да прочетете и

Актуално

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *