Как сам да я постигаш спрямо това какъв си

Дълбоката релаксация е индивидуален процес спрямо личните характеристики на човека. Ще ти покажа с какво да се съобразяваш спрямо себе си, за да можеш сам да достигаш до дълбока релаксация.

Това дава възможност на твоето тяло и Душа за физическо, емоционално, ментално и енергийно презареждане. Също да се освободиш от напрежението и стреса, които задържаш и трупаш в себе си.

Помага  по-лесно да правиш практики, за които е нужно да си в алфа ниво като медитативни практики, отработки, визии и други.

Тази година ти подарявам ОНЛАЙН семинар-практика на тема „Тайните дълбока релаксация“ – теория и практика – показно

Ако не можеш

  • Да достигнеш до дълбока релаксация и да се освободиш от напрежението;
  • Да медитираш и не ти се получава;
  • Да релаксираш и търсиш метод за успокоение, балансиране и хармонизиране.

ОНЛАЙН, в уюта на ТВОЯ ДОМ 💗

на 07.01.2023 г. от 10:30 часа

отдели си час, час и половина

Може да се запишеш

💗 Да ти споделя работещи техники, които използвам и ми помагат да съм жива и здрава.

💗 Ще направим дълбока релаксация ЗАЕДНО.

💗 Ще можеш да ми задаваш въпроси по темата.

💗 Ще има ПОДАРЪК-ИЗНЕНАДА, след края на събитието 💗

Здравей, аз съм Ива,

на 7-ми януари имам РОЖДЕН ДЕН. Дата, на която за моя ден рожден подарявам шанса на други хора да се докоснат до неща, които са ми помогнали да съм все още тук, НА ЗЕМЯТА.

Благодарна за живота с ЛЮБОВ споделям опита и редицата изменения в ежедневието ми, мирогледа и разбиранията ми. Промени настъпили след диагностициране с четвърти стадий на онкологично заболяване. След традиционното лечение с безброй химиотерапии влязох в ремисия, но последва завръщане на заболяването.

По необясним път и начин отказах лечение и живота ме среща с редица хора и практики, които не са всеобщо познати. Четири години по-късно, без лечение и следене, се чувствам ПО-ЩАСТЛИВА и ЗДРАВА от всякога в живота си.

В чест на това, всяка година, за моя рожден ден, БЛАГОДАРНА, за това, че съм все още тук, правя ПОДАРЪК, който да достигне до възможно повече хора, за които може да е полезно по пътя им…

към Аза, Свободната Душа, Новата Земя и Вселенската Любов ♡♡♡

Или се абонирай за всички от тук: