От поредицата „СЕДМИЦА НА ПОДАРЪЦИТЕ“ с Ива Еленкова

ТАЗИ ГОДИНА ТИ ПОДАРЯВАМ ОНЛАЙН СЕМИНАР – БЕСЕДА на тема

РЕГРЕСИЯ. ОПАСНА ЛИ Е. ТЕОРИЯ и ПРАКТИКА.

с включена теоретична част, както и време за въпроси и отговори.

ЗА КАКВО ЩЕ СИ ГОВОРИМ

  • Какво е Регресия? Видове.
  • Можеш ли сам ли да си направиш регресия?
  • Опасна ли е? Има ли защо да те е страх?
  • Защо не ти се получава?
  • Как да избереш човек, който да те води?

Ако усетиш, че аз съм „твоя човек“ ще направим кратко пътуване, след малко теория и въведение, ако досега не си правил Регресия, за да може да те улесни и обясни какво да очакваш.

ОНЛАЙН, в уюта на ТВОЯ ДОМ 💗

на 13.01.2023 г. от 12:30 часа

отдели си час, час и половина

Здравей, аз съм Ива,

на 7-ми януари имам РОЖДЕН ДЕН. Дата, на която за моя ден рожден подарявам шанса на други хора да се докоснат до неща, които са ми помогнали да съм все още тук, НА ЗЕМЯТА.

Благодарна за живота с ЛЮБОВ споделям опита и редицата изменения в ежедневието ми, мирогледа и разбиранията ми. Промени настъпили след диагностициране с четвърти стадий на онкологично заболяване. След традиционното лечение с безброй химиотерапии влязох в ремисия, но последва завръщане на заболяването.

По необясним път и начин отказах лечение и живота ме среща с редица хора и практики, които не са всеобщо познати. Четири години по-късно, без лечение и следене, се чувствам ПО-ЩАСТЛИВА и ЗДРАВА от всякога в живота си.

В чест на това, всяка година, за моя рожден ден, БЛАГОДАРНА, за това, че съм все още тук, правя ПОДАРЪК, който да достигне до възможно повече хора, за които може да е полезно по пътя им…

към Аза, Свободната Душа, Новата Земя и Вселенската Любов ♡♡♡

Или се абонирай за всички от тук:

Сподели с приятели :)