От поредицата „СЕДМИЦА НА ПОДАРЪЦИТЕ“ с Ива Еленкова

ТАЗИ ГОДИНА ТИ ПОДАРЯВАМ

ОНЛАЙН СЕМИНАР – БЕСЕДА на тема

„ПОЛЕЗНИТЕ“ НЕЩА, КОИТО НИ ПОГУБВАТ

с включена теоретична част, както и време за въпроси и отговори.

ЗА КАКВО ЩЕ СИ ГОВОРИМ

Ще си говорим за битови навици, ежедневни продукти, занимания, модерни разбирания и модели, свързани с начина на живот и това как реално ни се отразяват на здравето, начина на мислене и вътрешния баланс.

ОНЛАЙН, в уюта на ТВОЯ ДОМ 💗

на 09.01.2023 г. от 12:30 часа

отдели си час, час и половина

Здравей, аз съм Ива,

на 7-ми януари имам РОЖДЕН ДЕН. Дата, на която за моя ден рожден подарявам шанса на други хора да се докоснат до неща, които са ми помогнали да съм все още тук, НА ЗЕМЯТА.

Благодарна за живота с ЛЮБОВ споделям опита и редицата изменения в ежедневието ми, мирогледа и разбиранията ми. Промени настъпили след диагностициране с четвърти стадий на онкологично заболяване. След традиционното лечение с безброй химиотерапии влязох в ремисия, но последва завръщане на заболяването.

По необясним път и начин отказах лечение и живота ме среща с редица хора и практики, които не са всеобщо познати. Четири години по-късно, без лечение и следене, се чувствам ПО-ЩАСТЛИВА и ЗДРАВА от всякога в живота си.

В чест на това, всяка година, за моя рожден ден, БЛАГОДАРНА, за това, че съм все още тук, правя ПОДАРЪК, който да достигне до възможно повече хора, за които може да е полезно по пътя им…

към Аза, Свободната Душа, Новата Земя и Вселенската Любов ♡♡♡

Или се абонирай за всички от тук:

Сподели с приятели :)